We have added search box. Key in SAP issue keyword to search

Announcement: wanna exchange links? contact me at sapchatroom@gmail.com.

RE:[sap-basis] S/4 Hana Installation Shutdown During Import Abap, Now I Am Not Sure It's Working

Posted by Admin at
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

Reply from Snowy on Aug 9 at 12:32 PM

do you see anything in generated trans.log file?

---------------Original Message---------------
From: ashrafsharaf90
Sent: Wednesday, August 09, 2017 1:55 AM
Subject: S/4 Hana Installation Shutdown During Import Abap, Now I Am Not Sure It's Working

So as the title said, we are performing an S/4 HANA 1610 installation and the machine had power outage during the import abap phase, after trying to restart the installer we got an error during import of SAPNTAB and after investigating it appeared there is problems with the DB connection so we set it back with hdbuserstore command.

Now the R3trans -d doesn't give an error but it also doesn't finish(no return code) it just shows the version while the log shows that the last thing is trying to connect via secure store, while the installer is at importing of package SAPNTAB without any errors given.

Should I worry about this? there is no explicit error but I have a feeling that it's stuck, shouldn't R3trans -d give back return code 0?

Reply to this email to post your response.
Manage Settings | Unsubscribe | Create FAQ | Send Feedback
© 2017 Ziff Davis, LLC. and message author.
Ziff Davis, LLC. 28 E 28th Street New York, NY 10016

32 achievements
Mark as helpful
View this online
Ask a new question
In the Spotlight
Earn Recognition for Your Contributions at Toolbox for IT. Gain Points for Community Achievements



Post a Comment

T r a n s l a t e to your language